Προστασία προϊόντος- Επιστρώσεις

Κεριά

Κεριά

Υδατοδιαλυτά κεριά για χρήση σε εσπεριδοειδή. Με την χρήση τους ελέγχεται η αφυδάτωση μειώνοντας την υπερβολική απώλεια βάρους του καρπού.

Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής τους και προστατεύονται από διάφορες ασθένειες. Διατίθενται σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες για τα πρόσθετα τροφίμων (European Laws on Food Additives & American FDA Certifications). 

Η Decco έχει αναπτύξει ένα μεγάλο εύρος ειδικών επικαλυπτικών για τη βελτίωση της ποιότητας και της αποδοτικότητας της νέας παραγωγής. Κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης τα κεριά της Decco και τα επικαλυπτικά μειώνουν τους τραυματισμούς λόγω ψύχους, καθυστερούν το μαλάκωμα και την κατάρρευση.

Τα προϊόντα της Decco εφαρμόζονται κατά τη διαδικασία της συσκευασίας δημιουργώντας στο φρούτο ένα προστατευτικό φίλμ το οποίο μειώνει το ρυθμό αναπνοής, καθυστερεί την ωρίμανση, το μαλάκωμα και την κατάρρευση των φρούτων, βοηθώντας στο να διατηρούν τη συνεκτικότητα, το χρώμα και τη γεύση τους. 

Τα κεριά εσπεριδοειδών διακρίνονται σε γρήγορου στεγνώματος (FAST DRY) και στα κλασσικά. Η Decco έχει δημιουργήσει ένα εύρος αυτών με κοινές ιδιότητες όσες αναφέρθηκαν παραπάνω, αλλά και με επιπλέον, ανάλογα τον τύπο του κεριού.

Πιο συγκεκριμένα διαθέτουμε:

1.       Citrashine Special 26% no EU- στεγνώνει στους 40-45οC και δίνει εξαιρετική γυαλάδα
2.       Citrashine Gold EU - στεγνώνει στους 40-45οC και δίνει εξαιρετική γυαλάδα
3.       Citrashine Fast Dry EU - στεγνώνει στους 30-35οC και δίνει καλή γυαλάδα
4.       Citrashine Fast Dry Extra EU - στεγνώνει στους 30-35οC και δίνει εξαιρετική γυαλάδα
5.       Citrashine Fast Dry Plus EU - στεγνώνει στους 30-35οC, δίνει καλή γυαλάδα και έχει ενσωματωμένο μυκητοστατικό που δρα βοηθητικά στο μυκητοκτόνο
6.       Citrashine Natur Fruit EU - στεγνώνει στους 40-45οC και περιέχει κερί μελισσών (Beewax)

 

Δείτε επίσης:
cron