Τελευταία Νέα

Aypek - Η Καινοτόμια στις Σακούλες Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας

Aypek - Η Καινοτόμια στις Σακούλες Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας

Το τμήμα Έρευνας και ανάπτυξης (R&D) της εταιρείας Aypek εργάζεται στην ανάπτυξη αντιμικροβιακών τροποποιημένων σακούλων. Ταυτόχρονα, εργάζονται σε ένα νέο τύπο συσκευασίας τροποποιημένης ατμόσφαιρας με ένα υλικό πολλαπλών στρώσεων. Έχει αναφερθεί ότι βοηθάει την παράταση της ζωής στο ράφι κατά 20% περισσότερο από τις συμβατικές συσκευασίες τροποποιημένης ατμόσφαιρας.

Τα πλαστικά υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιεί η Aypek είναι φιλικά προς το περιβάλλον, επειδή είναι επαναχρησιμοποιημένα υλικά που δεν παράγουν καθόλου κυτταρίνη.

"Η Aypek είναι ήδη μια κορυφαία εταιρεία στην αγορά της τροποποιημένης ατμόσφαιρας στις χώρες της Μεσογείου, και όπως γνωρίζετε, οι χώρες αυτές είναι σημαντικοί παραγωγοί της αγοράς νωπών προϊόντων. Πέρυσι, η Aypek άρχισε να διερευνά την ασιατική αγορά, αλλά τώρα η εστίαση μας είναι στη Λατινική Αμερική», εξηγεί ο διευθυντής της Aypek, κος Levent Cakmak.

Η Aypek θα παρουσιάσει στην Αsia Fruit Logistica στο Χονγκ Κονγκ και στο Fresh σύνοδο κορυφής PMA στο Ορλάντο. Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν στην Ελλάδα και στη συνέχεια θα είναι στη Macfruit στην Ιταλία μαζί με τους εταίρους της.

 Η Aypek θα είναι στην Αsia Fruit Logistica, Stand Υ-17/6

Πηγή:

http://www.fructidor.com/newsdetail.aspx?idn=36476&utm_source=newsletter&utm_medium=email

02-09-2016
cron